Video Monkey

Video Monkey 0.8

Zet je video's om naar Apple-vriendelijk formaat

VOOR

  • Heldere interface

TEGEN

  • Ondersteunt niet alle formaten

Gemiddeld
6

Met Video Monkey zet je diverse videoformaten naar elkaar om. De gratis software is gemakkelijk te gebruiken en toont op heldere wijze de bestandsinformatie bij filmpjes.

Video Monkey is een uitgebreide video-converter met voorinstellingen voor alle populaire apparaten, zoals Apple's iPhone, iPod en Apple TV. Andere formaten die het omzet zijn DV (ofwel digitale 'rauwe' video) en dvd, bestandstypes als avi, mp4 en QuickTime-formaten (mov, aac). Je sleept eenvoudig video's de interface in en je past gemakkelijk de bitrate en audiokwaliteit aan voordat je converteert.

De minimalistische interface toont van tevoren hoe groot het bestand zal zijn nadat je een video omzet. Dit is natuurlijk een benadering maar deze is vaak accuraat. Een voortgangsbalk toont hoever je bent bij het omzetten en het proces is zelfs te pauzeren. Bij grote bestanden (bijvoorbeeld speelfilms) mag je dus gerust even de boel de boel laten en op een ander moment verder gaan met de handeling.

Video Monkey is een handig instrumentje maar werkt niet met alle videoformaten. De software is echter handig wanneer je even snel een klein videootje wilt omzetten naar een ander bestandstype. Video Monkey zet op deze manier -voor Apple- onbekende video's naar een speelbaar formaat.

Meeste downloads Multimedia voor Mac

Meer
Video Monkey

Download

Video Monkey 0.8

Beoordelingen about Video Monkey